Skräddare - Bäst information om Skräddare


Skräddare i Johanneshov

Skräddare

Totalt i Johanneshov finns det 4 skräddare och många av dessa skräddare har mycket lång erfarenhet av att sy klänningar, lägga upp byxor eller anpassa kostymer. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra skräddare i Johanneshov och dessutom kan priserna variera en hel del. En klar fördel är om man kan få tips av någon gällande en trevlig och skicklig skräddare. Det går också att jämföra skräddare och dess omdöme på nätet.


Eftersom det finns många skräddare i Johanneshov kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av skrädderiarbete de kan hjälp till med. När du kontaktar någon skräddare är det bra ifall du var exakt vad du vill ha hjälp med så blir det lättare att jämföra kostnaderna för syhjälp. En hel del info kan du få genom att kolla webbsidor från olika skräddare.
Bäst att komma i kontakt med en bra skräddare i Johanneshov är att välja någon av skräddarna eller sömmerskorna nedan eller söka vidare på internet:


Skräddare i Johanneshov som kan hjälp dig att sy kläder

Ateljé Skapa Kläder

Slakthusplan 3

Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice

Finn Malmgrens Plan 14

Globen Tvätten MK Skrädderi

Pastellvägen 8

Karl Gerhards Ateljé

Burspråksvägen 1