Skräddare - Bäst information om Skräddare
Skräddare - Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice

En bra skräddare - Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice

I Johanneshov finns det 4 skräddare varav Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice är en av dem. Då både pris, skicklighet och inriktning kan variera mellan skräddarna och det kan vara bra att kolla med andra skräddare i Johanneshov eller på orter i Stockholms län om det är något speciella kläder du vill ha hjälp med.


Om du söker upp någon skräddare är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts hjälp du vill ha, t.ex. lägga upp byxor, sy upp en balklänning eller en skräddarsydd kostym. Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika skräddare. Då det existerar flera skräddare i eller nära Johanneshov kan det vara värt att undersöka olika alternativa skräddare eller sömmerskor men du bör definitivt kontakta Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice eftersom de är bra på en bra skräddare.
Bäst är att kontakta Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice på nedanstående sätt och du vill ha tag i en bra skräddare som kan hjälpa dig med dina kläder:


Super kemtvätt skrädderi skomakeri o nyckelservice

Finn Malmgrens Plan 14

121 38 Johanneshov

08-649 88 22