Skräddare - Bäst information om Skräddare
Skräddare - K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB

En bra skräddare - K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB

I Stockholm finns det 86 skräddare varav K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB är en av dem. Då både pris, skicklighet och inriktning kan variera mellan skräddarna och det kan vara bra att kolla med andra skräddare i Stockholm eller på orter i Stockholms län om det är något speciella kläder du vill ha hjälp med.


Om du söker upp någon skräddare är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts hjälp du vill ha, t.ex. lägga upp byxor, sy upp en balklänning eller en skräddarsydd kostym. Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika skräddare. Då det existerar flera skräddare i eller nära Stockholm kan det vara värt att undersöka olika alternativa skräddare eller sömmerskor men du bör definitivt kontakta K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB eftersom de är bra på en bra skräddare.
Bäst är att kontakta K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB på nedanstående sätt och du vill ha tag i en bra skräddare som kan hjälpa dig med dina kläder:


K.G Svenssons Kemtvätt, Skrädderi, Sko & Nyckelservice AB

Sibyllegatan 38

114 43 Stockholm

08-663 64 22