Skräddare - Bäst information om Skräddare
Skräddare - Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service

En bra skräddare - Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service

I Solna finns det 5 skräddare varav Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service är en av dem. Då både pris, skicklighet och inriktning kan variera mellan skräddarna och det kan vara bra att kolla med andra skräddare i Solna eller på orter i Stockholms län om det är något speciella kläder du vill ha hjälp med.


Om du söker upp någon skräddare är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts hjälp du vill ha, t.ex. lägga upp byxor, sy upp en balklänning eller en skräddarsydd kostym. Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika skräddare. Då det existerar flera skräddare i eller nära Solna kan det vara värt att undersöka olika alternativa skräddare eller sömmerskor men du bör definitivt kontakta Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service eftersom de är bra på en bra skräddare.
Bäst är att kontakta Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service på nedanstående sätt och du vill ha tag i en bra skräddare som kan hjälpa dig med dina kläder:


Filmstadens kemtvätt & skrädderi sko & nyckel service

Greta Garbos Väg 22

169 40 Solna

08-27 71 29