Skräddare - Bäst information om Skräddare








Skräddare - Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design

En bra skräddare - Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design

I Trelleborg finns det 2 skräddare varav Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design är en av dem. Då både pris, skicklighet och inriktning kan variera mellan skräddarna och det kan vara bra att kolla med andra skräddare i Trelleborg eller på orter i Skåne län om det är något speciella kläder du vill ha hjälp med.


Om du söker upp någon skräddare är det bra ifall du har en uppfattning om vilken sorts hjälp du vill ha, t.ex. lägga upp byxor, sy upp en balklänning eller en skräddarsydd kostym. Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika skräddare. Då det existerar flera skräddare i eller nära Trelleborg kan det vara värt att undersöka olika alternativa skräddare eller sömmerskor men du bör definitivt kontakta Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design eftersom de är bra på en bra skräddare.




Bäst är att kontakta Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design på nedanstående sätt och du vill ha tag i en bra skräddare som kan hjälpa dig med dina kläder:


Ateljé Äntligen Carolina Rexgård fotografi textil design

Västra Alstads Byaväg 84

231 95 Trelleborg

070-742 69 22